Eu am pus asa: vinete coapte si tocate -la borcan, castraveti in otet, morcovi in otet, ardei iute in otet cu zahar, doua borcane foarte mari de muraturi asortate in saramura (gogonele, morcovi, conopida, telina frunze, telina radacina). Din iunie am facut dulceata de trandafiri si gem de capsune.
La congelator am pus pungute cu verdeata proaspata: busuioc, patrujel, leustean. Mararul l-am uscat si l-am pus in punga de hartie. Tarhonul l-am pus in borcan cu otet. In geam am gutui
Azi, pentru ca e zi te targ la noi, am gasit la piata la tarani ardei iute rosu. Am cumparat un kilogram din care vreau sa fac dulceata de ardei iute.
Mai am in plan sa congelez niste pungute cu ardei feliat.
Mor de ciuda ca nici anul asta n-am apucat sa pun pepenasi la murat si nici sa fac dulceata de soc
Dar la anu, imi iau revansa