![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Draga mea, prietenii mei, grecii, contrazic reteta postata de tine. Intreab-o pe Dore, a calatorit mult in Grecia.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In tazatziki se pun doar: iaurt foarte gras - iaurt grecesc Pilos este cea mai buna alegere acum, il gasiti la Lidl ( sau iaurt normal amestecat cu smintina), usturoi, castraveti (proaspeti, nu murati, desi unele restaurante romanesti cu pretentii de taverna greceasca ar pune orice), putin marar taiat fin (daca vreti, nu e obligatoriu) si sare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Castravetii se rad pe razatoarea mica, dupa care se scurg (altfel iese sosul apos), nu se taie cubulete. "Adaosurile" sint gaselnite romanesti si nu au nimic de-a-face cu reteta originala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper ca nu te superi. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:31 PM |
|