![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cum sa te imbraci cu stil daca esti plinuta sau grasa
Mie nu-mi place tinuta pusa de Diana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu va stresez cu poze cu femei mai dordolute pentru ca si eu sunt asa si vreau sa stiu parerea voastra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://www.leblogdebigbeauty.com/wp-content/images/mars10/chach1.JPG) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
O persoana durdulie treb sa se imbrace in lucruri mulate pe corp cu un pic de lejeritate,nu lalai,nu largi;treb intotdeaua sa-si arate ceva ce poate fi scos in evidenta,bustul sau decolteul,gatul,bratele dac sunt un pic lucrate sau nu prea groase,dac nu cu maneci scurte care sa acopere umarul masiv si sa cada pe mana usor.;marcheaza talia sus mai ales dac este
mica.Pantalonul lung treb sa fie musai drept si leger de sus de la coapse,eventual evazat un pic jos si bineinteles in culori inchise.Corpul e mai suplu dac tinuta este intr-o culoare uni nu neaparat neagra,lungime pana la mijlocul genunchilor sau un pic mai jos.Un pantof in stare exceptionala ptr ca sa atraga privirile asupra lor nu asupra picioarelor groase;ciorapi negri pana la opac;accesorii la gat ptr a atrage privirea asupra lor.Un sacou cu umerii marcati, decoltat,scurt nu lung, cam pana la mijlocul fundului, bluza dedesupt neaparat en coeur. Am scris cateva lucruri care mi-au venit in minte si ar mai fi si alte trucuri pt a subtia imaginea reala. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 07:11 PM |
|