![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu ce vorbe va poate cineva atrage atentia? Cu ce vorbe va poate face sa-mpingeti fuga?
Ce-ati trait pe pielea voastra? Ce-au facut barbatii numai ca sa va atraga atentia? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Andrei!
Cred ca cel mai simplu ar fi sa te prezinti politicos, sa-i spui ca ai remarcat-o si ca ti-ar face placere sa o inviti undeva sa va cunoasteti mai bine. Cu naturelete, putin umor, politete. Nu ai avea de ce sa pici in penibil, decat daca folosesti texte penibile. Mie nu mi se pare lame nici sa agati pe strada; pana la urma urmei, unde sa fie frontul de atac, in club nu-i vezi si ti se par irezistibili pe fond de intuneric si ebrietate, la restaurant scanezi manacarea in loc de populatie, la munca nu e profi, wtf ce mai ramane?! (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bafta, Andrei! Ah la capitolul proaste, le-am povestit si fetelor la intalnire, cand s-a oferit unul sa ma duca pana la "caminul studentesc", apoi a doua zi cand ma duceam acasa, pana la "microbuz". Asa ca am eu fata de foarte saraca si era saritoare la ochi realitatea mea de criza. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai ales ca eram imbracata in rochie, geaca de piele si pantofi de la musette. Ce funny! M-a cucerit ca voia sa ma scoata din saracie lucie! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th July 2025 - 02:50 PM |
|