![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru ca nu avem topic separat pentru mincarurile Monti pe care le gatim / mincam, m-am gindint sa inauguram o noua rubrica.
Sa aratam lumii ca se poate tine dieta si slabi... cu burta plina de mincaruri excelente, nu rontaind un fir ametit de patrunjel in timp ce ne ghioraie matele a paguba! Deci va invita sa va postati creatiile ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Iaca, sparg eu gheata! Friptura cu garnitura de linte greceasca (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/PB020001.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/PB020002.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:https://lh4.googleusercontent.com/-L4zR_8DEisc/T0XsEAImr7I/AAAAAAAAB2k/MJAH473S2Bo/s666/DSC04114.JPG) - Pulpe de pui in manta de soia, cu garnitura de legume crocante
Noua ne plac mult legumele aproape crude. La garnitura de mai sus, am calit ceapa, am stins cu sos de soia si rosii in bulion, am lasat sa fiarba vreo 15 minute, apoi am adaugat o punga de legume chinezesti congelate si o conopida rupta buchetele mici, Le-am ametit maxim 5-6 minute in sos si am servit. Au fost o bunatate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Considerand ca morcovii nu sunt gatiti, i-am mancat. Nici n-au fost multi. Nu incerc sa ma justific si nici nu-mi caut scuze, dar eu de morcovi nu prea m-am ferit si uite ca tot slabesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La pulpe am folosit soia ce mi-a ramas de la laptele de soia. Am uscat-o in cuptor si apoi am pus-o la pastrare in punga de hartie. Ma gandeam eu ca-mi va folosi la ceva (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:23 AM |
|