![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi-am luat masina de facut painica, Moulinex.
Acum am pus sa faca o paine cu faina de secara numai ca am uitat sa setez ca am 750 g si nu 1000 g si culoarea painii. Am selectat doar programul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma rog, sper sa iasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am primit si o carte de retete dar ma intrebam daca nu aveti voi mai multe retete pentru paine aceasta facuta la masinarie. Cele din carte contin si faina alba iar pe mine m-ar interesa retete exclusiv din faina integrala, secara, tarate, etc. Si inca o intrebare: trebuiesc folosite numai retete pentru paine special create pentru aparate sau se poate folosi orice reteta? L.E. Si m-ar interesa pareri de la fetele care au asa ceva, daca sunt multumite, daca pe termen lung se merita, etc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Stiletto, nu era asta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
"Eu fac de obicei in masina urmatoarea paine: 760g faina integrala 450 ml apa 50 ml otet de mere bun 10g sare 2 pachetele de drojdie (proaspata sau uscata, cum am) Pun prima data sarea, apoi faina, apoi apa, fac maiaua din drojdie, un pic de apa si niste zahar, o adaug si pe ea, iar la urma otetul. Si dau drumul la masina. Otetul il pun pentru ca folosesc mai multa drojdie decat normal si exista posibilitatea ca painea sa aiba gust de drojdie. Otetul nu se simte deloc la gust in paine. " |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:34 AM |
|