![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Eu ma plictisesc fooooarte tareee!!! Nu am facut mai nimic in weekendul asta. am fost azi dimineata sa donez sange, si m au trimis acasa, pentru ca am fost plecata in Romania, unde e tantarul de Nil. Care e periculos... Sunt si zone din Italia care sunt sub supraveghere. Tre sa ma duc peste o luna! Voi ce ati facut? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ca nu stiu daca o sa am timp!!! Am mult de treaba si al meu la fel si nu cred ca ajung la piata in timp util in ritmul asta... (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Niste zacusca, sos de pizza, zarzavat de ciorba, pasta de ardei si rosii pentru felul doi, sa mai coacem niste vinete de pus in congelator, niste vinete in bulion pentru iarna (am mai facut dupa reteta asta si sint minunate), as mai fi facut si niste iurca cu ciupercute (e un fel de zacusca facuta in ceaun)... Vreau sa pun gogosari in otet si catraveciori in otet ,ca tot am luat retetele de la mama, care nu ii face acri sa mori, ci mai dulcegi, asa.. Testele de sarcina cu urina de dimineata sint mai la obiect, pentru ca nu e pipilica diluata de apa bauta peste zi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:02 AM |
|