![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu ce vorbe va poate cineva atrage atentia? Cu ce vorbe va poate face sa-mpingeti fuga?
Ce-ati trait pe pielea voastra? Ce-au facut barbatii numai ca sa va atraga atentia? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 82 Joined: 13-November 12 From: Bucuresti Member No.: 11,509 ![]() |
ati patit vreodata sa dati de un "destept" care imparte pe strada bucati de hartie pe care scrie "fii deosebita, fii unica, fii speciala! indrazneste sa te indragostesti!" si un numar de telefon. :-j =))
probabil are un teanc de asemenea biletele scrise de-acasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) am intalnit de-a lungul vietii vreo 2-3 din astia. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
ati patit vreodata sa dati de un "destept" care imparte pe strada bucati de hartie pe care scrie "fii deosebita, fii unica, fii speciala! indrazneste sa te indragostesti!" si un numar de telefon. :-j =)) probabil are un teanc de asemenea biletele scrise de-acasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) am intalnit de-a lungul vietii vreo 2-3 din astia. A, da, stiu tehnica, am citit-o undeva. Numai ca idiotii o iau asa cum este si nu aduc modificari, altfel intalneai doar unul. Eu daca apelam la ea iti scriam o intreaga serenada cum ca pentru tine m-am prefacut ca impart hartii pe strada pentru ca tin extra la tine si ca nu am vrut sa te deranjez aparand la jobul tau cu un buchet de trandafir pe care te-as fi rugat sa il primesti in particular. Si as fi dat idul de mess nu numarul de tel, motivand ca numarul nu il dau decat unei femei cu care vreau sa ajung undeva. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:23 PM |
|