![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Ce sa fac??
M-am saturat sa stau ca un liliac toata noaptea si sa nu pot sa dorm :'( Cateodata iau somnifere,dar nu vreau sa abuzez de ele.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Din carte Mariei Treben:
ceai SPECIAL contra insomniei 50gr ciubotica cucului 25 grame de flori de levantica 10 grame de sunatoare 15 gr de con de hamei 5 gr de odolean (valeriana) se opareste 1 lingurita cu vf din acest amestec cu 1/4 l apa si se lasa 3 minute. Ceaiul se bea foarte cald cu inghitituri mici inainte de culcare. Se poate indulci cu putina miere |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 82 Joined: 13-November 12 From: Bucuresti Member No.: 11,509 ![]() |
Din carte Mariei Treben: ceai SPECIAL contra insomniei 50gr ciubotica cucului 25 grame de flori de levantica 10 grame de sunatoare 15 gr de con de hamei 5 gr de odolean (valeriana) se opareste 1 lingurita cu vf din acest amestec cu 1/4 l apa si se lasa 3 minute. Ceaiul se bea foarte cald cu inghitituri mici inainte de culcare. Se poate indulci cu putina miere toate hipotensoarele (tei, conuri de hamei, valeriana, talpa-gastei, passiflora etc.) nu m-au ajutat la insomnie (ci doar m-au blegit, eventual). eu sunt deja hipotensiva, daca are vreo relevantza. culmea, m-a ajutat ceaiul de levantica de cateva ori. si mai bun e Sedatif PC, care e un medicament homeopat. Melatonina 3mg iar a functionat intr-o perioada (sau hipotensoare neaparat in asociere cu melatonina 3mg). [Sedocalm V, 'Noapte buna!' de la Fares (sau ceaiul 'Somn usor', tot de la ei) si Calmogen Plant sunt pe baza de plante hipotensoare, nu stiu ce legatura au cu insomnia (cel putin in ce ma priveste). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ] This post has been edited by prajiturapufoasacumandarine: Nov 14 2012, 05:06 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 05:50 AM |
|