![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Pentru ca multe din noi am folosit sau folosim hai sa ne povestim aici despre asta...
Cum se foloseste? :) Pe fata demachiata dupa 1/2 de ora se aplica pe portiunile cu acnee Retin A sau Smooderm(e acelasi lucru doar ca sunt produse de firme diferite-asa stiu eu) apo dupa alta 1/2 de ora se aplica o crema hidratanta eu folosesc Clean Ac si am incercat zilele acestea si Bioten de la Elmiplant. Vara (si nu numai) neaparat se aplica o crema cu un factor solar ridicat.Nu puteam sta la solar si nici la un soare puternic pt ca te alegi cu arsuri puternice pe fata. Asa...eu in ultimele zile am avut o experienta tare neplacuta vis-a-vis de Smooderm.Se pare ca nu pot sa il aplic pe fata 4 zile consecutiv pt ca ma ard...asta am patit...arat ca un far...rosie si iritata de mi-e groaza sa merg maine la birou.Imi pun kilograme de Clean Ac pe fata si Bioten. Fata s-a curatat dar ma pisca si ma mananca. :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
E o problema destul de obsesiva, sa zic asa. Nici eu n-am fost chiar asa rau ca si cazurile prezentate, dar nici foarte departe n-am fost, Au trecut 1000 de ani de atunci, dar tot nu e ok, simt ca s-ar putea si mai bine.
Tu pana la urma ai facut si tratament cu zapada carbonica si nu esti multumita? Nu ai obtinut efectele dorite sau de ce? Imi pare rau sa aud ca nu a mers cum doreai. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th May 2025 - 01:43 AM |
|