IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Divortul si copii
cristayl
post Dec 18 2006, 03:30 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 856

daca e cineva divortat si a trecut prin abandon...rog sa ma contacteze.....multumiri si pupici fetelor (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Bia
post Feb 20 2013, 02:00 PM
Post #2

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Buna, Cristina! Imi permit sa-mi dau si eu cu parerea despre problema ta desi nu sunt mama DAR am fost candva un copil egoist si razvratit. Acum imi pare rau, foarte rau pentru cuvintele urate spuse parintilor, pentru modul in care-i tratam si ii faceam sa sufere. Din pacate un adolescent nu vede asta decat foarte tarziu.

Parintii mei au avut si ei posibilitati destul de mari (in comparatie cu ceilalti din jur) si mereu am avut tot ce ne dorim (mai am o sora mai mica). Au muncit mult de tot saracii parinti pentru a nu ne lipsi niciodata nimic. Am fost primul copil din clasa cu telefon mobil (in clasa a VII-a si nu ca mi-ar fi trebuit - scoala era la doar doua strazi distanta - ci pentru ca mi-l doream), am fost primi copii de pe strada cu role, etc. SI TOTUSI eu sustineam sus si tare ca am parinti egoisti si rai la varsta adolescentei si chiar pana pe la 20 de ani. De ce? Pai pentru ca saracii nu reuseau mereu sa-mi dea sute de lei (milioane la vremea aia) de cheltuit prin cluburi si baruri din 3 in 3 zile si pentru ca uneori nu-mi dadeau voie sa plec stiu eu pe unde de nebuna cu diverse persoane. Diana fiind membru mai vechi stie bine ce ma mai plangeamd e parinti pe aici pe forum.

Ideea aici este ca trebuie sa ai rabdare. Niciun adolescent rasfatat nu-si va da seama ca e rasfatat pana nu da de greu si pana nu vede ce inseamna viata si ce inseamna sa faci sacrificii. Si cred cu tarie ca fiul tau este inca un copil (eu am fost un copil razgaiat pana pe la 21 de ani - acum am 26) deci, ai rabdare sa creasca!

Cat dspre fostul sot, cu siguranta nu e ok ca iti pateaza imaginea in fata copilului. Asa ceva nu se face intre parinti si baiatul tau isi va da seama mai tarziu cand se va maturiza suficient sa inteleaga situatia. Stiu ca este greu de suportat dar unii copii au nevoie de timp si indrumare. Si da, ai facut bine ca i-ai taiat ratia la cheltuit. Va pleca la facultate si probabil isi va lua si un job, sa vada atunci ce bine este sa aiba cheltuieli si probleme, restante de platit, timp prea putin pentru invatat, etc. Si tot atunci i se va face dor de casa si de tine.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
cristayl   Divortul si copii   Dec 18 2006, 03:30 PM
angeldust   Draga mea, din moment ce ti-ai dat cu parerea desp...   Dec 18 2006, 03:33 PM
Diana   Drept pentru care a si fost mutat la "familie...   Dec 18 2006, 03:36 PM
cristinabl   Buna! E prima data cand accesez un forum si ma...   Feb 19 2013, 11:18 AM
bmarian  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 02:04 AM