![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Topic de discutii pentru cele care tin dieta Dukan vis-a-vis de meniurile zilnice.
Aici vom scrie ce anume am mincat in fiecare zi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba nu maninc deloc putin! Deocamdata nu am gasit tarite de ovaz, am in plan sa merg la un alt magazin si le "inlocuiesc" cu ceai de slabit care elimina constipatia.
Eu pe 13 am dat-o in bara, am avut musafiri la gratar si am gustat si niste cartofi la cuptor (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) da, stiu, sint o nesimtita! Dar de prajitura nu m-am atins! ... Macar atit! Ieri: dimineata: iaurt prinz: piept de pui la gratar seara: macrou la cuptor cu zeama de lamiie. Apa beau si eu, o tona, cred ca ieri am baut mai mult de 3 litri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi cred ca o dau si eu pe cremvursti (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Deocamdata am la activ numai cafeaua, m-am culcat ieri foarte tirziu si nu mi-e foame deloc . (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2025 - 08:47 AM |
|