![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Topic de discutii pentru cele care tin dieta Dukan vis-a-vis de meniurile zilnice.
Aici vom scrie ce anume am mincat in fiecare zi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pe 19 aprilie, la cina, au fost modificari: am mancat chiftelute de ton (ton in apa, branza degresata de vaci, ou, ceapa, usturoi, marar), 2 bucatele budinca de iaurt (iaurt 0.1%, ou, esenta vanilie, indulcitor) si un ceai Sveltaflor.
20 aprilie (PP) - ultima zi de atac: MD - pizza conforma (1 ou, 1.5 linguri tarata ovaz, 3 felii sunca slaba de curcan)+ 2 chiftelute ton + ceai Sveltaflor P - 1 macrou afumat + 3 chiftelute de ton si doua pahare suc fara zahar C - chiftelute de ton 21 aprilie (PL): MD - aspic de pui, ridichi, 1 ou fiert, 1 cafea fara adaosuri P - saramura de pui (pulpe superioare de pui fara piele - facute la gratar, sare si piper macinat, rosii, ceapa verde, patrunjel, usturoi) gustare - 1 cremvursti de pui + 2 ridichii C - spanac cu ochiuri romanesti (spanac oparit, ceapa, usturoi, sare, piper macinat) + 3 pucati pui din saramura, fara saramura 22 aprilie (PP): MD - 1 iaurt mare 0.1% + 1.5 linguri tarate de ovaz, 1/2 cremvursti de pui si o cafea mica fara adaosuri P - 6 cremvursti de pui C - 1 macrou afumat + 1 conserva de ton in apa 23 aprilie (PL): MD - caserola de spanac cu ou (ceapa, usturoi, rosii in bulion, spanac oparit, sare, piper macinat, ou) P - 1 pulpa inferioara de pui fara piele, facuta la cuptor cu ciuperci, la care am adaugat restul de spanac de la ceserola de spanac cu ou C - 1 iaurt mare 0.1% + 1.5 linguri tarate ovaz, 1 pulpa inferioara de pui fara piele, facuta la cuptor cu ciuperci + salata de primavara (ceapa verde, ridichii, castravete, branza de vaci degresata, ou fiert, sare si un strop de otet) Mi se pare foarte util sa scriu intr-o agenda in fiecare zi ce mananc si ce greutate am. Azi am cu 4 kilograme mai putin decat aveam cand m-am apucat de dieta (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:54 AM |
|