![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici nu stiam ce titlu sa dau topicului.
Ideea e ca stiu ca avem si o stomatoloaga printre noi si oricum, mai sunteti cateva mai informate ca mine in domeniul asta. Problema e urmatoarea : am avut o plomba mai mare la o masea, din care imi ramasesera doar 2 pereti ai mei, din dintele natural. Am muscat pe ceva tare si mi s-a mai rupt un perete. Dentista mi-a zis ca singura solutie e sa ii faca o coroana de ceramica. Acum...ea mi-a zis ca dintii de langa nu o sa fie afectati, ca pur si simplu imi lipeste capsula aia de ceramica pe dinte. Altii imi zic ca nu ar fi bine asa, ca trebuie sa faca cumva legatura si cu un dinte de langa, sa o prinda de el, ca altfel o sa imi pice mereu si va trebui sa ma tot duc sa mi-o lipeasca la loc. Cum e mai bine? Stiti cumva? |
|
|
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca e normal. Mie dupa ce mi-au pus o plomba mai mare mi-au zis ca dintele va fi sensibil cateva luni. Si asa a fost, dupa cateva luni n-am mai avut probloeme.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si la mine au fost sensibili cateva luni, urata senzatie dar n ai ce face.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 1-October 13 Member No.: 12,145 ![]() |
Acolo e sunt unele sigur faptul de a evita majoritatea oamenilor stomatologi
durere: Are o experiență de trecut dureros dat o frica de dentist cost: Prețurile ridicate sunt un factor major prevenirea multor oameni de la obtinerea controale dentare regulate anxietate: Mulți oameni pur și simplu se tem de dentist birou. dar, Aici am o veste buna pentru tine . Există atât de multe dentist bun în zona dumneavoastră, care să acorde mai multă atenție la pacienții Doar a verifica afară "Sănătate coroanei dentare" în apropiere zona ta Au o vizită plăcută. implanturi dentare bucuresti implanturi dentare prêt mulțumiri |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:15 AM |
|