![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt foarte nerabdatoare sa aflu ce mi-a adus Mosul si sunt convinsa ca si copiii din voi vor sta cu nasul lipit de geam, asteptand sa vada o cornita de ren.
Va doresc sa aveti parte de o noapte minunata, plina de bucuria copilariei, de cadouri nesperate si de amintiri cu aroma de turta dulce si portocale! (IMG:style_emoticons/default/11bradut.gif) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/elady.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am primit de Craciun/ziua mea de la mister:
- Clarisonic Smart Profile - 3 fuste conice: una visinie cu detalii de piele, una tip snake print cu catifea si fermoar lung de sus pana jos in partea din fata si una din fir auriu - 2 body-uri de dantela neagra: unul cu maneci si decolteu adanc in V si altul fara maneci, tip tunica. - 2 gecute de piele ecologica, una neagra si una tip snake print - si piesa de rezistenta: o vesta de blana naturala de raton negru pe care o ador si cu care imi vine sa ma imbrac non-stop Apoi am primit o carte ilustrata: "Chanel, the vocabulary of style" de la firma lui mister si un pullover Calvin Klein de la prietena mea Cris. De la mine am primit 2 uleiuri pentru fata Clarins Blue Orchid si Santal, un ulei Tarte Maracuja. Apoi m-am rasfatat maxim cumparand intruchiparea luxului in ale parului: un shampon Oribe, un balsam Oribe , un ser pentru varfuri Oribe (toate pentru par colorat) siiii un fixativ Oribe (singurul fixativ de la care nu ma mananca scalpul). Am mai pus ochii pe un bolero de blana neagra dar costa cat jumatate de masina si nu stiu daca se merita. Lol. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 09:57 PM |
|