![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 14-April 08 Member No.: 3,700 ![]() |
eu nu am probleme cu greutatea adica pentru 13 ani cu 43 de kg este foarte bine,dar ceea ce ma deranjeaza este BURTA...inebunesc incerknd sa skp d ea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ....dar in ultimul rand am descoperit niste linkuri cu exercitii Pilates....va garantez ca veti avea rezultate....eu m-am apucat acum 1 sapt si deja am scapat putin de burtica....voi continua si va mai anuntz....uitatzi linkurile:
http://www.youtube.com/watch?v=RMWBLG4syRQ http://www.youtube.com/watch?v=mmek7iASeCI...feature=related |
|
|
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stef, sfatul meu si cred ca al tuturor fetelor de aici este sa nu-ti faci ganduri de regim si cure de slabire de pe acum.
Iti recomand, asemenea lui Fanny, sa ai grija doar la cateva dintre alimentele pe care le mananci si cu siguranta te vei mentine la greutatea de acum sau vei mai slabi un pic. Poti manca predominant peste si pui, porc mai rar, paine doar la ce nu se poate manca fara, fara mancaruri grase si mezeluri, dulciuri mai bine mananci facute in casa decat cumparate. Multa apa plata, ceaiuri, sucuri naturale, fructe cu vitamina C, toate astea te vor ajuta cu siguranta. Aaa, si sa stii ca arati foarte bine, nu mi se pare ca te-ai fi ingresat fara de "inainte"! Sa stii ca fiecare organism trece printr-un proces de schimbare si modelare. Uite, in cazul meu, la 14 ani aveam 49 kg (cam 1,61-1,63 inaltime) si aratam foarte bine, o sa pun o poza azi-maine, sa vedeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In liceu m-am ingrasat si am ajuns la 59, punctul maxim fiind de 65 in clasa a 10-11. Bineinteles ca de la 14 la 18 ani am mai crescut un pic si in inaltime. Apoi am slabit in anul 2 de facultate intr-un mod natural, fara regimuri si minunatii. Exista tot felul de transformari pe care le suferim si multe nu sunt pe fond de mancare, ci pe fond de stres. Concluzie: incearca sa ai un regim de viata sanatos, sa faci un pic de sport (mersul cu rolele, jogging, pe cat posibil sporturi in aer liber) si te vei simti foarte bine in pielea ta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 26-September 15 Member No.: 12,966 ![]() |
Daca nu slabesc,ma omor.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:59 PM |
|