IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Divortul si copii
cristayl
post Dec 18 2006, 03:30 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 856

daca e cineva divortat si a trecut prin abandon...rog sa ma contacteze.....multumiri si pupici fetelor (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
butterflyaway
post Apr 29 2016, 06:27 PM
Post #2

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Alyna, subscriu la ce a zis Diana. Crede-ma ca de multe ori e mai bine sa ai o familie formata doar din mama decat sa ai o familie cu mama si cu tata si in casa sa fie o atmosfera tensionanta, sa fie certuri, jigniri, neincredere. Un copil nu are nevoie de stres, de certuri interminabile si de reprosuri. Eu cred ca nu vrei sa traiesti toata viata ta cu neincredere, cu indoieli, cu intrebari. Barbatul ala nu va merita si asa cum spune Diana, la timpul potrivit sunt convinsa ca vei gasi pe cineva care sa va fie alaturi. Pana atunci, o ai pe fiica ta, gandeste-te cata nevoie are de o mamica calma, care sa ii ofere liniste si iubire, nu certuri, griji...
Sunt convinsa ca o sa fie bine. Iti trebuie putin curaj , si o sa vezi ca incet incet lucrurile se vor indrepta si va fi mai bine.Nu zic nu, usor nu va fi, dar nici sa traiesti in conditiile astea in care traiesti acum. Ajutor cu siguranta o sa ai, daca cauti... Iti tin pumnii si aveti grija de voi!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
cristayl   Divortul si copii   Dec 18 2006, 03:30 PM
angeldust   Draga mea, din moment ce ti-ai dat cu parerea desp...   Dec 18 2006, 03:33 PM
Diana   Drept pentru care a si fost mutat la "familie...   Dec 18 2006, 03:36 PM
cristinabl   Buna! E prima data cand accesez un forum si ma...   Feb 19 2013, 11:18 AM
bmarian  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 12:40 AM