![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Exista destin sau totul este intamplator? Cand intervine liberul arbitru?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
iote ca mai zic si eu ceva ... sa mai animam capitolul asta
cred in destin! ... in ce sens? cred ca in linii mari e ceva trasat pt fiecare, un drum drept daca vreti si lin ... pe drumul ala apar insa si gropi si paduri ba chiar si bifurcatii .... chiar daca nu fusesera trasate pe "harta" depinde foarte mult bagajul de cunostinte, influentze samd cu care pleci la drum, pt ca alegerile s-ar putea sa fie cele care te duc mai mereu in padure (si te ratacesti) sau in groapa sau pe drumul gresit daca bagajul tau e usurel .... daca e mai mare atunci pe drumul ala lin poate aparea un munte pe care tu vrei sa-l urci si constati ca ajuns in varf ai cea mai mare satisfactie din viata ta .... apoi te uiti in zare si vezi alt munte si te grabesti sa-l treci ca sa fii fericit din nou .... asta-i destinul pe care si-l face fiecare sau ca sa ma incadrez in "filozofeala mea" cel cu bagajul mai greu va avea un drum mult mai pitoresc decat celalat caz ... apoi cred ca prin destin s-ar mai intelege si intamplarile asupra carora nu avem nici un control: boli, accidente ... repet cele pe care nu le putem controla , astea s-ar incadra cel mai bine la DESTIN ... ceva ce nu e controlabil poate cineva va spune boala ai putea-o preveni printr-o viata sanatoasa si echilibrata la fel si accidentul daca esti prudent ...dar stim cu totii ca nu-i asa. dixit |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 05:42 PM |
|