![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu am fost la medic,si mi-a recomandat diane35.Asta acum asta vara,dupa aia auzind de la prietene ca dianele sunt f puternice,am fost la alt medic,si mi-a recomandat Logest. Din cauza Logestului in ultimele zile(sunt la prima folie)mi-au aparut niste coshuri.Maine termin folia.Dupa pauza de 7 zile pot sa incep o folie de Diane35? Cu ele mi-a fost mai bine. :-[
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor mie gineclogul mi-a zis ca nu pot lua nici un fel de anticonceptionale :o, pentru ca am avut hepatita si toate anticonceptionalele afecteaza intr-o oarecare masura ficatul. Acum exista acele pastile pt ficat pe care ti le baga pe gat farmacistele, dar sunt cam puternice pentru stomac (din auzite)
Apropo de Logest, Blondino, am mai auzit si eu de persoane care nu se simt bine cu el, probabil depinde de organism si cum se acomodeaza cu medicamentul respectiv. Ma gandesc sa facem un sondaj, aici la anticonceptionale, cu mai multe tipuri sa vedem cam ce se foloseste. Ce credeti? Va pupacesc :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:15 AM |
|