![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am primit vestea buna ca o sa mi se finanteze un laptop :hainoroc: si voiam sa va rog frumos sa-mi recomandati si mie o firma si o configuratie foarte buna. Daca tot fac o investitie de viitor, macar sa merite ::).
Multumesc anticipat. :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 7-February 06 Member No.: 191 ![]() |
IBM-urile sunt cele mai bune. Sunt mai scumpe, dar in afara de ele, toate celelalte... Scartaie, se indoaie... etc... Mergeti intr-un magazin si faceti comparatie. Pana sa pun mana pe un IBM, nici nu-mi imaginam diferenta...
Cat despre configuratie, depinde foarte mult la cel il folosesti. Si va trebui sa decizi daca vrei cu adevarat un laptop, adica un calculator pe care sa il cari dupa tine sau un asa numit "desktop replacement" pe care doar sa-l tii pe birou. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
Procesorul sa fie un Pentium M (Dothan) RAM macar 512. Placa video ar fi bine sa fie un X700 (ATI sau un echivalent de la NVIDIA). HDD de minim 40. DVD Writer. Eu as mergempe un HP
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 11:16 PM |
|