![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Incepem ciclul retetelor Montignac.
Friptura de parmezan cu nuci diferite Reteta indiana: Pakoras Chutney de ardei iute Retete de slabire: La farinata postat de: kalua 2005-04-02 14:44 pe alt forum Carne tocata de vita o amestec cu oua, ceapa unduita, usturoi, sare, piper, patrunjel verde si putina linte rosie fiarta. Pun un strat de compozitie de-a lungul unei forme mai inalte. Umplutura: intr-o parte oua fierte, in cealalta telemea (feta) taiata cuburele. Imbrac umplutura cu compozitia de carne si o dau la cuptor. Intre timp pregatesc legumele: ardei, rosii, vinete, dovlecei, ciuprci, etc. Se adauga legumele in forma (pe ambele parti ale ruladei si se lasa la cuptor pana e gata. Cine vrea poate adauga niste suc de rosii. Astfel am carnea, garnitura (legumele) si se formeaza si un sos delicios. Cu salata verde. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Sau ciuperci inabusite, cu usturoi, ceapa verde, marar, fara ulei.
Sau spanac fiert facut piure, amestecat cu branza de vaci 0% sai iaurt 0%. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:38 AM |
|