![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Ciao tuturor,
Nu stiu daca este voie sa postezi si despre chestii mai putin placuta d.p.d.v al sanatatii...si sa o spunem pe sleau..despre o BTS. Ma intereseaza cate dintre voi stiti despre HPV? (eu am invatat destule dar prea tarziu si in caz ca cineva are nevoie de vreun ajutor de informatie ii sunt alaturi). Semne de intrebare: Vaccinarea contra HPV |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Merci mult, Ioana! Mie mi-a iesit PAP 1, colul curat si totusi doctorita zice ca am hpv, dar sa nu ma impacientez, nu e grav, ci doar o forma usoara si trebuie cauterizat! Va dati seama ca mie la auzul cuvantului "hpv" mi-a picat cerul in cap. Am doar 20 de ani si sunt tare speriata!
Eu una nu simt nimic la pipaire (nici o bubita sau excrescenta) si nici cu oglinda nu am observat nimic ciudat. Cum si-a dat ea seama? Am avut un singur partener cu care sunt si in prezent, iar doctorita mi-a spus sa nu plec urechea la tot ce se aude, ca nu este o boala care se transmite strict pe cale sexuala. Nu stiu ce sa mai cred, stiu ca nu e bine sa ma stresez ca mai rau imi fac, dar nu ma pot abtine! Imi vine sa plang! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 3-February 06 From: Bucuresti Member No.: 178 ![]() |
Merci mult, Ioana! Mie mi-a iesit PAP 1, colul curat si totusi doctorita zice ca am hpv, dar sa nu ma impacientez, nu e grav, ci doar o forma usoara si trebuie cauterizat! Va dati seama ca mie la auzul cuvantului "hpv" mi-a picat cerul in cap. Am doar 20 de ani si sunt tare speriata! Eu una nu simt nimic la pipaire (nici o bubita sau excrescenta) si nici cu oglinda nu am observat nimic ciudat. Cum si-a dat ea seama? Am avut un singur partener cu care sunt si in prezent, iar doctorita mi-a spus sa nu plec urechea la tot ce se aude, ca nu este o boala care se transmite strict pe cale sexuala. Nu stiu ce sa mai cred, stiu ca nu e bine sa ma stresez ca mai rau imi fac, dar nu ma pot abtine! Imi vine sa plang! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) este posibil sa ai papiloame pe peretii vaginului, asa cum am avut eu. nu ai cum sa iti dai seama singura dc e asa. oricum, ar trebui sa iti faci si un tipaj ca sa vezi sigur ca ai o radacina cu risc scazut. oricum, cand te duci sa-ti cauterizeze papiloamele, mai ia-o la intrebari. nu te stresa, stai linistita ca mai rau iti faci |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:45 AM |
|