![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Haideti sa vorbim aici de religia ortodoxa, preoti, Sfanta Traditie, Biblie, Sfinti, ce anume va deranjeaza, ce anume respectati din dogme etc etc.
Eu ma chinui sa ma las de fumat ca sa pot posti si eu crestineste, dar ioc. si am inteles ca degeaba tin post daca fumez, deci automat nu ma pot impartasi. :- |
|
|
![]() |
big.smile |
![]()
|
Musafir ![]() |
intamplare:
de Paste annua sta m-am hotarat cu o prietena sa mergem sa ne impartasim. am tinut post si hai la spovedit: bineinteles ca nu ne putea impartasi ca nu suntem acsatorite, hadic CONCUBINAJ curat, si .... ce m-a intrigat de-a dreptul: a zis preotul ca exista nush ce dezlegare dar ca la biserica respectiva nu s eface ca nu e de acord parintele sef... DAR exista o biserica nusah unde , unde parintele sef e de acord cu aceasta practica!!!!!!!!! hahahahhaha ..... pai ori asa, ori asa !!!! so... da! exista Dumnezeu, l-am simtit de atatea ori dar treaba cu religia mi se pare cam trasa de par |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 09:41 AM |
|