![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
Iarna aceasta,spre deosebire de ceilalti ani, am probleme cu vitaminele din corpul meu,sau care ar fii trebuit sa existe in corpul meu.
Problema mea : nu mai imi creste podoaba capilara in ritmul obisnuit,fac pielite la unghii ( in viata mea nu am avut probleme cu unghiile sau pielita din jurul lor-pielita nu crestea)........acum mi se rup unghiile,fac pielita de aia urata si se rupe si aia. Am inteles ca pentru pielita si in general pentru piele e buna vitamina A, pentru unghii e bun Calciul,Magneziu si Zinc,pentru par e bun Magneziu. Postati si voi ,va rog, ce vitamine stiti ca sunt bune si folositoare in frumusete. :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Elle_ni (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) nu te-am mai citit de mult timp. Toate cele de pe listuta ta sunt naturale? Ca eu nu ma impac prea bine cu medicamentele in general. Si le poti lua pe toate in acelasi timp? Dupa ce iei capsulele de usturoi nu mirosi nu?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Elle_ni (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) nu te-am mai citit de mult timp. Toate cele de pe listuta ta sunt naturale? Ca eu nu ma impac prea bine cu medicamentele in general. Si le poti lua pe toate in acelasi timp? Dupa ce iei capsulele de usturoi nu mirosi nu? Absolut toate sunt naturale. De la capsulele de usturoi nu mirosi, nu ai gaze sau arsuri la stomac.Daca te intere, am uit pe cutia mea, sa iti spun firma (100gelule 212.000, dar eu zic ca merita, decat sa pap usturoi, sa pup ca un kk si dupa 2 zile....) Important: produsele apicole e musai sa le iei de la tarani, ca cea de la trani nu e supusa incalzirii sau fierberii (prin incalzire sau fierbere se distrug o parte din elemente nutritive).Deci, daca ti s-a zaharisit mierea, e bine s anu mai dezaharisesti, iar pentru evitarea zaharisirii, e bine sa iei o lingurita de mire,dau oata bagata in gura lingurita nu trebuie sa o mai bagi la loc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:22 AM |
|