![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
Buna fetelor
Problema este urmatoarea. Eu si inca 4 amici am avea 5000 de euro de caciula pt a incepe o afacere. Avand in vedere ca suntem cam in pana de idei (eu unul m-am gandit sa strangem maui mult si sa luam apartament 3 camere pt inchiriat in regim hotelier + masina) ma gandeam ca poate ne ajutati voi. eventual suma poate creste de la 5000 la 7500 de caciula dar nu mai mult pt inceput. Astept sfaturile voastre.....si stiti ce mult va iubesc eu! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Gradinita part-time (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) . - unde parintii isi pot aduce odraslele cateva ore timp in care isi rezolva diverse probleme (coafor, sala, sedinta foto). Binenteles ca se pot face grupe de varsta. Dar nu prea va vad pe voi, niste barbati sa va ocupati de asa ceva. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ferma de ciuperci (investitia e minima, profitul e bunicel)
firma de cablaje/instalat retele pt firme micute (configuratii gata facute de calculatoare- de genu - la secretara nu ii trebe P4 de 2 GHz ca sa joace solitaire si sa faca word si excel, de retea (cum arata o retea cu 3-4 calculatoare), preturi modice...)+ support tehnic cand au nevoie. ideea cu frizeria e buna (ar aduce bani frumusei) da' vezi ca nush cat e de legal la noi. plus ca o sa stea politia pe capu tau ca sa nu faca fetele si prostitutie; daca ii trece la vreuna prin cap sa o faca de capu' ei, tot tu o infunzi. alta trasnaie - catering - sunt multe firme da' eu nu sunt multumita de nici una. e inadmisibil cand comanzi ceva de mancare sa astepti 2 ore pana ajunge. in afara dupa juma de ora de asteptat iti e oferita gratuit mancarea. necesita foarte multe aprobari (cred) si tre' sa fii nitel in domeniu ca sa nu te traga aia in piept. sau firma de audit (de ex cantare sau alte aparate de masura - in momentul asta doar ISCIR le face, si costa de rupe; tine cont ca din 2007 toata lumea tre' sa aiba aparatele auditate nu facute de nea gheorghe metrolog la Republica). in general tot ce tine de industria serviciilor e deficitar in Romania- ce e bun (ma rog... bunicel) e foarte piparat ca pret. ce e ieftin ... mai bine faci singur |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 07:16 PM |
|