![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Trebuie sa vorbim neaparat si despre par
Cred ca sunteti de acord. Tratamente, coafoare, ... vroiam sa zic ceva in engleza dar nu stiu daca e permis? Eu mi-am cumparat placa si dupa ce il intind sta cam umflat si cred ca e nevoie de o ceara, si de un produs cosmetic pe care sa-l aplic la spalare cu efect de intindere. Va rog sa-mi sugerati ceva bun |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Serical se numeste balsamul cica e din Italia(ambalajul e portocaliu) dar eu cred ca e de pe la unguri.Mie imi place pt ca in primul rand e cantitate mare :).Am folosit de la aceeasi firma balsamul cu placenta dar nu mi-a placut deloc.
Vis-a-vis de vopsit...angel bataie!!!! Pe mine o coafeza f buna m-a sfatuit sa ma vopsesc cat mai rar pe tot parul.Daca nu schimb culoarea si doar radacinile necesita vopsite sa nu las furata de senzatia ca daca vopsesc tot parul o saptamana pare mai sanatos.De vreo 4-5 ani respect aceasta indicatie pretioasa si sunt f multumita.Vopseaua oricat de megabuna e deterioreaza parul. Si eu am firul subtire doar ca parul e des.Dar am si lucrat mult la capitolul acesta.Mult timp am folosit masca din ulei de ricin,petrol si galbenus (exista si la Gerovital petrol +ulei de ricin).In plus balsam dupa fiecare spalare. Da,parul isi revine dar cand ma gandesc cat l-am ingrijit sa fie asa parca nu mi-as bate joc de el. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:11 AM |
|