![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Trebuie sa vorbim neaparat si despre par
Cred ca sunteti de acord. Tratamente, coafoare, ... vroiam sa zic ceva in engleza dar nu stiu daca e permis? Eu mi-am cumparat placa si dupa ce il intind sta cam umflat si cred ca e nevoie de o ceara, si de un produs cosmetic pe care sa-l aplic la spalare cu efect de intindere. Va rog sa-mi sugerati ceva bun |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
helo! eu ma vopsesc o data pe luna,nu-l decolorez.M-am chinuit mult pana am ajuns la culoarea care o am,si la sfatul coafezei incepand de luna asta imi voi vopsi numai radacinile.
Imi intind parul cu placa,si dupa ce-l intind aplic ceara de par de la LONDA TREND WAX;dar ieri coafeza mi-a recomandat ca inainte sa intind parul sa-mi aplic pe fiecare suvita o solutie de la Wella,speciala pt intins parul cu aparatul.Daca folosesti produsul ala nu iti afecteaza placa firul de par,nu mai ai nevoie de ceara si efectul de par intins dureaza mai mult si parul de intinde foarte repede. Cand imi intindeam parul fara solutia aia ,daca imi puneam parul dupa urechi sau stateam cu capul pe perina,imediat lua forma parul. Solutia costa in jur de 600 000 si ajunge cam jumate de an pt par mediu,daca il intinzi de 2 ori pe saptamana.V-am ajutat? :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:19 AM |
|