![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Am si eu o nelamurire in privinta "corectitudinii" cu care se elibereaza permisele de conducere in ziua de azi .
Nu de multe ori am auzit cazuri in care oameni destepti si cu mare simt al responsabilitatii , sunt "picati" la examenele de conducere , iar multi altii care poate nici nu sunt capabili sa isi scrie propriul nume sunt "trecuti" cu brio . Si am mai observat ca majoritatea "vinovatilor" accidentelor rutiere sunt cei care au carnet pe pile sau bani ca sa o spun asa direct . Cine isi asuma raspunderea pentru dezastrele generate de acesti soferi inconstienti care se inmultesc pe zi ce trece ? De ce un sofer cu experienta trebuie sa ii "faca loc" pe sosea unui analfabet bolnav de mania vitezei , doar pentru ca cel din urma are ori o masina "tare" ori pile pe nu stiu unde ......?............?..........? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Da asa-i.De fapt s-a schimbat legislatia.Inainte daca treceai pe rosu si te vedea politistul iti lua carnetul dar acum iti da numai amenda sau atentionare...dupa caz.Meg cum naiba vine asta cu verde si colo si colo???Ori e defect ori e vreo smecherie ca n'are cum...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:58 AM |
|