![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Exista destin sau totul este intamplator? Cand intervine liberul arbitru?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Hai sa va spun ceva off topic.Cu ceva timp in urma, simteam ca cineva imi ascunde ceva.Ma rodea ca nu puteam intelege ce.Nu ma afecta in nici un fel dar o forta imensa ma chinuia zi si noapte sa aflu adevarul.Am incewrcat tot ce era omeneste posibil, mi-am intrebat inclusiv prietenii, nimic...nu puteam afla si basta.
Ma incapatanam sa aflu si brusc, fara nici un semn prealabil m-am trezit cu raspunsurile pe tava.In mod normal puteam fi afectata de aceste minciuni dar culmea am ramas mirata de reactiile mele.Am iertat si in sufletul meu era o liniste, o bucurie, o lumina(nu pot explica exact ce vedeam).Persoana care ma tot mintise era socata de reactia mea si nu pricepea cum de nu ma supar, nu am reactii necontrolate, etc. In acel moment am inteles ce inseamna iertarea Divina.Ce am simtit eu era o firimitura... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 03:15 AM |
|