![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Exista destin sau totul este intamplator? Cand intervine liberul arbitru?
|
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
no_ua
sa nu indraznesti sa dispari de-aici. chestia e ca acum n-am timp de tine. si nici de diana din pacate, care a atins un punct foarte important: evolutia. adica exact motivul pentru care am venit aici pe pamant. vrei sa inveti? iti da tata tsunami sa inveti. nu din carti. din deduceri logice si ipoteze testate si in teste. nu citesc filozofie caci imi place sa-mi explic fara a fi influentat de ce-au gandit cei pe care lumea ii considera "mari filozofi". am mai spus o data pe eva ca nu exista iad, nu exista diavoli, nu exista lucruri pentru care vine doamne-doamne sa-ti dea peste maini c-ai gresit. nu exista nici lucruri rele sau bune. totul e relativ si suntem sclavii deciziilor noastre. iadul si raiul se afla aici, acum pe pamant. noi suntem singurii care alegem unde ne place sa traim. mai am argumente logice. am inceput la servici sa scriu un articol despre chestia asta. apoi n-am mai avut chef. poate si datorita evei, nu stiu, nu m-am intrebat. acum insa m-ai excitat si tu si diana. deci, sa nu indraznesti sa nu mai apari ca io n-am muncit degeaba. 'nteles? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 03:49 AM |
|