![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Exista destin sau totul este intamplator? Cand intervine liberul arbitru?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Am simtit acel salt deoarece am fost atentionata.un f. bun prieten mi-e deschis ochii.
Simt diferite chestii dar nu intotdeauna le constientizez.Nu sunt clarvazator si nici vrajitor sau mai stiu eu ce. Nu am cittit si nu imi pierd timpul citind filozofie sau teoria chibritului cum o numesc eu caci am si eu creier sa gandesc si sa emit pareri.Fiecare din noi are.Ma intereseaza raligia tradusa in fapte, intamplari reale, ma intereseaza granita dintre stiinta si religie.Incerc sa imi traduc mie si altora de ce unele chestii sunt interzise si altele nu, de ce se intampla anumite lucruri, cine sunt eu de fapt (eu ca spirit caci la corpul material ma uit zilnic in oglinda ...). Imi primesc raspunsurile in timp si cu rabdare.Ma deranjeaza insa f. mult vorbele spuse in vant si gratuite. Numai in clipa in care stii forta Cuvantului, incarcarcarea lui energetica intelegi ceva.Atunci devii mai tacut (nu e cazul meu si nu imi asum acest merit), mai introspect, mai precaut. Stiu si am realkizat ce inseamna camp energetic elastic si mi-am furat-o de cateva ori cand plina de intentii bune m-am interpus pe atacuri energetice.Mi-am tradus cu timpul si binecunoscutul deochi, etc. Ma intereseaza esenta lucrurilor si cauza. Sunt dispusa sa accept f. multe pareri si idei unele logice sau mai putin logice dar nu voi accepta in veci modul de gandire superficial si superior. Ma rog nu conteaza ce am eu chef sa accept sau nu caci sunt mii de oameni f. inteligenti si pertinenti (cu mult superiori mie) asa ca nimeni nu este de neinlocuit. Destinul este facut din 2 parti cred eu:o parte predestinata si care este greu de modificat si una ce se poate schimba mai usor daca stii pe ce drum sa o iei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:41 AM |
|