![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Pastele catolic, cel pe care-l sarbatoresc eu, este deja in doua saptamani, dar anul asta n-am bataie de cap cu gatitul, voi fi numai luni acasa.
Ce bunatati faceti voi de Pasti? Eu voi face numai oua si vreau sa incerc sa fac tortul cu miere pe care l-am descoperit la Praga. Probabil ca pentru luni voi face niste carne de miel la cuptor cu legume in stil grecesc. Pasca si cozonac nu fac, nu-mi mananca familia (si nici eu nu ma omor). |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Pai carnea frageda de miel nu se poate compara cu cea de oaie. Si eu sunt patita cu carnea de oaie, in scoala, cand se gatea carne de oaie in cantina mirosea groaznic pe o raza de cel putin un kilometru. Si pe carne de oaie nu pun gura. Dar carnea de miel e o delicatesa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mananca pana si fiica-mea, si stiti cum sunt copiii, nu accepta nimic cu gusturi sau mirosuri "speciale".
Pun si eu o reteta simpla cu carne de miel: Muschiulet de miel cu ceapa verde |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 07:21 PM |
|