![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Iti mai scriu o reteta de kourabiedes, a lui Stelios Parliaros.Tot ce am facut dupa retetela lui, mi-a iesit.
600 gr. unt 250 gr. migdale macinate mare si prajite in cuptor 1/2 lingurita praf de copt 1 doza vanilie 220 gr. zahar pudra 50 ml rom negru 1200 gr. faina zahar pudra pt pudrat Se bate untul cu zaharul pudra, pana se inmoaie si devine spumos. Se adauga faina, praful de copt si vanilia. Se amesteca incet cu maana, se adauga romul si migdalele. Se fac corabioarele ovale sau de orice alta forma vrei (eu de data asta o sa le tai cu forme de metal, braduti, semiluna, stelute, etc - intinzi foaie mai grosuta din bucati de aluat si te joci cu formele), si se dau la cuptor la 180 grade 15 minute. Se scot din cuptor, se lasa sa se raceasca bine si le dam prin zahar pudra. Cred ca de data asta o sa incerc reteta asta, nu are oua, ca cealalta. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:02 PM |
|