![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
M-AM GANDIT SA MAI SI RADEM UN PIC :D
Un nebun in pielea goala se uita in oglinda si zice: Trebuie sa-mi iau alt cur, asta s-a crapat... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
tastele de la tastatura dau petrecere..se strang toate.si literele..si cifrele...
- bah..sa nu-i ziceti nimic lui Punct ala..ca e bulangiu.mereu strica tot cheful. -corect...nu ne trebuie Punct... incepe treaba...nebunie mare...DING DONG...la usa...se duce Virgulita sa raspunda... - HAIt...ba e Punct...ce facem..? - Pai nu deschidem! - Nu suntem acasa...suntem toti plecati..nu e nimeni aici.... - Hai ma nu fiti naspa...vreau si eu! - Nu e ma nimeni..esti prost? ce dracu.... pleaca de la usa...iar petrec..iar suna la usa...tot Virgulita... - bah asta s-a intors iar...ce-i mai zicem.... - tot nu e nimeni acasa...suntem la munca toti...venim pe seara... - hai ma ca v-am auzit.... - NU...noi nu facem nimic aici... - Hai ma fratilor deschideti ma ca-s eu! Steluta!. ..m-am dat cu gel .. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- La scoala, profa ii intreaba pe copii ce profesii au parintii lor : - Ionescule, ce e taica-tu? - Tata e gunoier. - Nu se spune gunoier, se spune functionar la Salubritate. Popescule, ce e taica-tu? - Gropar. - Nu se spune gropar, ci functionar la Pompele Funebre. Bula, ce e taica-tu? - DJ la Club Mistique. - Cum adica? - Cantor si clopotar la biserica... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:47 PM |
|