![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
M-AM GANDIT SA MAI SI RADEM UN PIC :D
Un nebun in pielea goala se uita in oglinda si zice: Trebuie sa-mi iau alt cur, asta s-a crapat... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Niste seci: :hainoroc:
ce zice tarzan cand vede o mie de elefanti venind spre el? ia ute frate,o mie de elefanti venind spre mine!! 2 pereti vorbesc: -Ne intalnim la colt! O vaca pastea pe asfalt. Un submarin vine si o loveste. Ce concluzie se poate trage din acest tragic accident ? "Sa nu mancam fructe nespalate bula mergea pe cal si deodata cazu. de ce? fiindca se terminase calu` Stefan cel Mare pe cal ,merg ei ce merg si ajung in varful unui deal la care Stefan intreaba: "Cati sunt?" la care calul spune mai mult mirat : "Cinci" ,Stefan cel Mare : "Cinci ce?" calul : "Ce cati?" Mai putin sec? ??? Un politist patrula prin cariter. La un moment dat vede un tip stand frumos pe bordura si aruncand cu o undita in mijlocul soselei. - Ce faci ba aici? - Dau la peste ba, hai, tunde-o ca-mi sperii crapii!!! Se loveste politistul cu palma peste frunte si pleaca mai departe. Da de un altul care spargea cu tarnacopul aceeasi strada, pe latime, dintr-un trotuar in altul. - BAAAAA!!!! Esti nebun!!! Ce faci aici? - Am auzit ca prinde unu peste mai la vale si ii opresc apa, mama lui de braconier! Politistul, fuga la sectie, intra in biroul comisarului: - Dom`le, numai nebuni pe strada! Am dat de unu care pescuieste in mijlocul asfaltului si altul mai sus spargea strada ca sa ii opreasca apa! Ce sa fac, ca innebunesc si eu?! - Bai Garcea, e simplu ... ia si tu o salupa si du-te si amendeaza-i!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 07:05 PM |
|