![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Catalina :) mi-a reamintit de ea...
Acum am si eu o intrebare pentru ca vad ca sunt iubitoare ale cartilor Cellei printre noi: "Pe panza de paianjen a memoriei" si "Panza de paianjen"...exista vreo legatura intre ele? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Mi-a placut de numa' "Pr firul panzei de paianjen al memoriei".Mi-a placut atat d emult cum descria totul acolo.Dar cartea asta m-a dus la Anais Nin.:)
Sunt asa de zapacita! Incepusem si "Mirona"pe care am lasat-o deoparte pt Anais...:)E extraordinara cartea ei "Incestul".Si am umblat dupa cartulia asta de mi-au sarit capacele.Dar merita citita.Si cred ca multe iubitoare ale Cellei ajung inavitabil la Anais. Acum sunt happy ca pot sa imi umplu timpul cu carti de genul acesta. Bia eu nu am putut sa mi-o imaginez niciodata pe Diana in felul in care apare in acel portret.Nu stiu de ce... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:57 PM |
|