![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie mi se pare ca invatamintul romanesc e in cadere libera...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 14-December 05 From: Braila / Bucuresti / Luna Member No.: 97 ![]() |
Imi place cum ganditi si va sustin intru totul. Si eu sunt student la Politehnica Bucuresti si de cand am ajuns aici am realizat ca mare parte dintre profesorii universitari de aici nu dau doi bani ca studentul din fata catedrei sa inteleaga intr-adevar materia ce li se preda. Spun cu toata sinceritatea si convingerea ca profesorii mei de liceu dintr-un oras de provincie erau de 10 ori mai priceputi sa predea decat profesorii universitari din capitala. Aici e JALE!
Asa cum sustine si Ariana, cursurile acelea de psiho-pedagogie ar trebui sa devina PROBA DE AUR a promovarii intr-un invatamant mai bun. Pufu, iti inteleg supararea insa... daca te mai linisteste sa stii, mai exista totusi si baieti care ofera fetelor un scaun si o floare. :floricele: |
|
|
<H2 style="OUTLINE-STYLE: none...May 30 2010, 10:28 AM
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 05:23 AM |
|