![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
M-AM GANDIT SA MAI SI RADEM UN PIC :D
Un nebun in pielea goala se uita in oglinda si zice: Trebuie sa-mi iau alt cur, asta s-a crapat... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Ion & Maria
Intr-o iarna se duce Ion la Maria si-i zice: -Marie,vezi tu piciorul asta stang al tau? -Il vad ma, Ione. -No, sa stii ca-i Craciunul. -Bine, ma, Ione. -Marie,vezi tu piciorul asta drept al tau? -Il vad ma, Ioane. -Sa stii ca-i Revelionul. -Da ma, Ioane,si? -Marie,pregateste-te ca-ti fac o vizita intre sarbatori! Ion vine suparat acasa si o gaseste pe Maria in curte. I:Faaa!Vino in casa ca te omor!Auzisi??? M:Da, Ioane vin!!! I:Fa, intra in dormitor!!Imediat M:Ioane, ai cumva chef de....... I:Taci, si baga-te in pat!!! M:Gata, Ioane, imediat!!! I:Trage plapuma peste noi ca te omor!!! Maria trage plapuma si...... I:Vezi fa, ce ceas fosforescent am? Ion vazand ca Maria nu-i mai raspunde la avansuri isi propune intr-o zi sa rezolve problema.Se duce Ion la Maria si ii zice: Fa, Marie...cand ai sa ma vezi fugind prin curte cu 2 caldari de apa in mana d-apoi sa stii ca mie mi-a f... si sa te gasesc in pat, auzi?! La care Maria este de acord. Prima zi ...Ion fugind prin curte cu doua caldari de apa in mana...Maria fuge in pat si il asteapta..Ion vine...si rezolva problema..a doua zi la fel...a treia zi la fel.. Dupa cateva zile insa, pe la miezul noptii, se scoala Maria din pat si-l vede pe Ion fugind prin curte cu doua galeti de apa in mana....Fata cuminte ce este, se duce repede in pat si il asteapta.....Dupa vreo jumatate de ora...apare si Ion transpirat tot si-i spune Mariei: Faaa! noua ne-a luat foc grajdu si tie ti-arde-a f...!!!? In noaptea nuntii, Maria il intreaba pe Ion : Darling, mai poti ? Ion: Da, darling......Dimineata il intreaba din nou : Darling, mai poti ? Ion : Nu, dar ling. Era odata Ion si Maria .Ei nu puteau avea copii si s-au dus la un preot foarte priceput ,care le-a spus ca ar trebui sa se duca la o biserica din Paris si sa aprinda o lumanare.Zis si facut. Peste 6 ani preotul se hotaraste sa le faca o vizita .Ajunge acasa la ei ,suna la usa si deschide usa o fetita . - Buna ziua, mama e acasa? _ Nu ,e la spital ,la maternitate ,s-a dus sa aduca pe lume al saselea copil . -Si tata? -S-a dus sa stinga lumanarea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 07:47 PM |
|