![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
M-am gandit sa deschid acest topic pentru ca stim cu toatele ca in afara poti gasi fara prea multa bataie de cap o gramada de produse de foarte buna calitate,de marca si la preturi mult mai mici decat aici(asta fiind valabila pentru putinele care se gasesc la noi).Multe dintre noi au cunostinte,prietene,iubiti care pleaca in afara si ar putea sa ne aduca diverse produse dar noi nu prea stim ce sa alegem.De asemenea sunt printre noi fete care au plecat,pleaca sau chiar sunt stabilite in alta tara si deci ele stiu ce sfaturi sa ne dea.
La ele se refera acest topic....pe ele le rog sa ne spuna cele mai bune marci si cele mai bune produse de la aceste marci.Ma refer la cosmetice,dermato-cosmetice,creme/uleiuri de fata si corp si produse de ingrijire pt par(sampoane,balsamuri,masti,fixative,uleiuri).Si toate la superlativ! In acest mod vom stii cu exactitate ce produse sa cumparam si atunci cand vom avea ocazia sa plecam in alta tara(sau sa rugam pe cineva care pleaca) vom stii unde si ce sa cautam. Va pup si astept cu nerabdare recomandarile voastre! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am tenul uscat si folosesc creme...romanesti (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) cu succes. Pentru plaja folosesc crema de ochi si cea de fata Shiseido, imi priesc. Iar pentru dupa plaja Creme reparatrice de la Sisley (asta pentru fata). Cosmetica decorativa: fond de ten sisley, pudra Sisley, eclat touche de la Yves Saint Laurent pentru sub ochi, ridurile nasolabiale, creion corector (de fapt e ca un ruj) Dior, fard de pleope Dior, blush YSL, rimel Lancome - L'Extreme. In concedii, delegatii, iau cu mine pudra Lancome cu tot cu penson pe flacon. Sunt foarte multumita de toate.
Parul imi este ondulat, inchis la culoare si cam uscat. Folosesc acum cu succes un sampon ieftin si bun (cu lapte de migdale, cumparat in Germania de la Aldi), dupa spalare sprayez parul cu elixir cu ulei de lotus de la Gliss Kur sau imi pun un balsam tot ieftin de la Aldi cu ulei de ioioba care ramane in par. Pentru varfuri: fluidul pentru varfuri de par Gliss Kur. A doua zi dupa spalarea pe cap dau parul cu spray-balsam expres-repair Gliss si-mi aranjez buclele cu niste finishing crema brilliant brunette de la John Frieda. Am folosit o gradama de produse de la John Frieda, dar nu m-au dat pe spate. Numai crema asta isi indeplineste in totalitate misiunea. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Mai folosesc din cand in cand un spray care da parului o stralucire foarte naturala: Headrush - Bed Head Tigi, asta-i cumparat de la coafor. |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
bon desi nu am fost nominalizata imi ami da cu parerea iaca nu pot sa tac
nu intru in amanute, produsele se pot verifica si pe siteurile de voi mentionate my tips: categoria I(SUB 20 EUR): 1. montagne jeuness - produsele de par, e la 1 eur sau 1 lira plicul si suntr parca 4-5 tipuri. daca vrei par satrulictor si nu ti-e frica de siliconi (serul de baza e fara)-se gasesc in supermarket 2. mavala -eyelit se gasesc in pàrfumerii - costa pe undeva 14-15 eur. FAce genele lungi si groase. Regiunile chele devin parose, adauga citeva rinduri de gene. Rimelul nu mai e necesar. 3. frownies - la fel ca mavala pretul. Cunoscut ca botox mecanic lol. Aici trebuie sa incerci si sa sa vezi daca merita sau nu la tine. 4. tweezerman - penseta, comb lashes - preturle pe undeva pe la 20 eur. Daca nu alegeti pensetele anastasiei (apropos le a vazut cineva in ruropa?)tweezerman e un must have. 5. primer potion de la urban decay- se aplcica pe pleoapa si fardul chiar si cel no name tine si tine si tine... cam atit catgoria II (peste 20): acum cam toate produsele de lux se gasesc si in romania. Am mai explicat pe la alte topicuri ce folosesc si nu stiu daca merita sa le . enumar mai ales ca e o alegere pur subiectiva. Dar niste idei am: pensule - daca va plac ca si mie- atunci nicodata nu aveti prea multe. Si sunt si necaesare pt machiaj. MAC sau Bobbi Brown (personal prefer BB) fardurile - pt cele care prefera culorile pastelate, mate BB - pt cele care vor lucioase, pigmenti puternici Urban Decay sau MAC Personal as mai fac recomandari din categoria produse naturiste dar in general nu exista intersate asa ca am sa termin aici. am si eu niste produse de machiaj pe care jur, dar hmm nu vreau sa pun nimic particular, si sa ma adincesc in discutii despre tip de piele etc. Produsele enumerate inanite se pot folosi de toti-toate. Sincer nu cred ca kerastase sau marcile de lux ca si de altfel nici cele derom cosmetice schimba compozitia. Din cite am vazut -intels io asta o fac numai marcile astea de drogherii. girl, in italia gasesti usor produse colistar daca iti plac. Eu am folosit vreo 3 creme de la ei, si pt mine au fost greu de gasit. Din cite stiu eu nu se gasesc in romania. Ei sunt mai ales celebrii pt cremele impotriva celulitei. Daca iti place ceva de la ei gsesti acolo usor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:26 AM |
|