![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
M-am gandit sa deschid acest topic pentru ca stim cu toatele ca in afara poti gasi fara prea multa bataie de cap o gramada de produse de foarte buna calitate,de marca si la preturi mult mai mici decat aici(asta fiind valabila pentru putinele care se gasesc la noi).Multe dintre noi au cunostinte,prietene,iubiti care pleaca in afara si ar putea sa ne aduca diverse produse dar noi nu prea stim ce sa alegem.De asemenea sunt printre noi fete care au plecat,pleaca sau chiar sunt stabilite in alta tara si deci ele stiu ce sfaturi sa ne dea.
La ele se refera acest topic....pe ele le rog sa ne spuna cele mai bune marci si cele mai bune produse de la aceste marci.Ma refer la cosmetice,dermato-cosmetice,creme/uleiuri de fata si corp si produse de ingrijire pt par(sampoane,balsamuri,masti,fixative,uleiuri).Si toate la superlativ! In acest mod vom stii cu exactitate ce produse sa cumparam si atunci cand vom avea ocazia sa plecam in alta tara(sau sa rugam pe cineva care pleaca) vom stii unde si ce sa cautam. Va pup si astept cu nerabdare recomandarile voastre! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
bubulina, pensetele astea tweezeraman se gasesc in Europa? merci.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:23 AM |
|