![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu am fost la medic,si mi-a recomandat diane35.Asta acum asta vara,dupa aia auzind de la prietene ca dianele sunt f puternice,am fost la alt medic,si mi-a recomandat Logest. Din cauza Logestului in ultimele zile(sunt la prima folie)mi-au aparut niste coshuri.Maine termin folia.Dupa pauza de 7 zile pot sa incep o folie de Diane35? Cu ele mi-a fost mai bine. :-[
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Eu personal nu cred ca raman "reziduuri" in corp...depinde insa si de pastile. Sunt unele pe care este mentionat ca au o cantitate suficienta de hormoni pentru fix 24 de ore, de aceea trebuie luate exact la aceasi ora, ca sa se mentina efectul, deci nu vad ce ar ramane in plus.
Am observat ca aceasta parere depinde si de doctori, interesant, cei tineri sunt de acord cu pastilele si spun ca odata intrerupte poti face imediat un copil (cum scrie la majoritatea si pe prospect), cei mai in varsta, mai putin...sa fie oare si influenta primelor generatii de anticonceptionale care aveau efecte secundare complexe si de durata? Si inca ceva, in marja de eroare de 1% sau sub aceasta valoare, daca se intampla sa apara o sarcina peste anticonceptionale, nu prea cred ca asta ar fi un motiv suficient de a considera implicit ca bebe va avea probleme de sanatate, nu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 03:15 AM |
|