![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
M-am gandit sa deschid acest topic pentru ca stim cu toatele ca in afara poti gasi fara prea multa bataie de cap o gramada de produse de foarte buna calitate,de marca si la preturi mult mai mici decat aici(asta fiind valabila pentru putinele care se gasesc la noi).Multe dintre noi au cunostinte,prietene,iubiti care pleaca in afara si ar putea sa ne aduca diverse produse dar noi nu prea stim ce sa alegem.De asemenea sunt printre noi fete care au plecat,pleaca sau chiar sunt stabilite in alta tara si deci ele stiu ce sfaturi sa ne dea.
La ele se refera acest topic....pe ele le rog sa ne spuna cele mai bune marci si cele mai bune produse de la aceste marci.Ma refer la cosmetice,dermato-cosmetice,creme/uleiuri de fata si corp si produse de ingrijire pt par(sampoane,balsamuri,masti,fixative,uleiuri).Si toate la superlativ! In acest mod vom stii cu exactitate ce produse sa cumparam si atunci cand vom avea ocazia sa plecam in alta tara(sau sa rugam pe cineva care pleaca) vom stii unde si ce sa cautam. Va pup si astept cu nerabdare recomandarile voastre! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
acopera f tare, efect matifiant are, mai rau sta cu aspectul natural... eu asta caut la un fdt si pare k nu s-a inventat (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) ... culoarea sper sa ti se potriveasca si tie, acum nici daca ar fi mai alba si m-ar face si mai palida nu mi-ar placea... e fff putin mai inchisa decat pielea mea (acum am observat in lumina mare)... nu pot sa cred k ajung sa spun asta dar cel mai bun fdt folosit de mine (si are un mare minus, e plin de siliconi) e spuma avon... asta e, pana gasesc altceva ...
sincer, eu nu mi l-as mai lua o data, dar cred k sunt printre putinele care zic asta, deoarece are niste stelute bune pe beaute-test, si e bine cotat si pe makeupalley plasturii nivea biore is pt puncte negre/ de grasime... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
fetelor, produsele de la john frieda se gasesc la orice colt de strada in state, si sunt super ieftine, ceea ce nu garanteaza calitate.eu am folosit lotiune calmanta ca sa mi indrept parul, si secret weapon, pt stralucire, dar am renuntat intr-o saptamana.
la fel si produsele l oreal din america, super ieftine si fara calitate. insa produsele Kerastase sunt superbe.Nu mi a stralucit niciodata parul asa cum e de la aceste produse, sunt made in spain, si sunt destul de scumpe, in jur de 30 dolari fiecare, sampon, balsam, spuma etc. stiti cumva ce preturi au in europa? asta ca sa stiu daca merita sa mi iau de aici. cine imi poate recomanda o pudra pentru obraji? care credeti ca e cea mai buna? penseta anastasia soare este 28 dolari, iar tweezerman e 20 dolari. care sunt preturile in europa? a folosit cineva samponul de la vichy? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 12:29 PM |
|