![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
http://www.elady.ro/articole/Povesti/
... sau ce pozne le trec "fiarelor" noastre prin cap. Incep io: Minou (o sa il vedeti imediat la poze) ma da jos de pe perna noaptea ca sa doarma el ca bestia, intins cat placinta. mai am sa dorm jos din pat ca sa ii las mariei lui loc sa se cracaneze in voie. si daca nu fac ce vrea... are o uitatura de killer, de parca e Terminator cu coada :o iti e frica sa te apropii de el. si s-a invatat pupacios - cand il iei in brate trebe' neaparat (da neaparat!) cand isi intinde el gatul intr-o anume pozitie sa fie pupat (sau macar mangaiat) sub barbitza. e fericirea lui extrema. ia uitati aici fatza de motan pupacios- parca asteapta droguri in vena! (IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/04-09-05_2230_r.jpg) |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
weekend la spitalul de nebuni (ca nu stiu cum sa definesc altfel)- am fost la ai mei acasa.
bineinteles, gashca nebuna in extaz, fiecare cu "pasarelele" personale: Minou se mieunea la toata lumea anuntand ca a venit mama, Bandi isi striga independenta sus pe casa, Roni se tavalea prin iarba din gradina, cateii sareau ca niste capre. unul din catei (fredi) era un pic lovit la picior (deh, atata tzopaiala mai suceste si degete). degetu' se trateaza NUMAI in casa si de preferinta la stapani in brate. in mod misterios, afara cand nu il vede nimeni, degetul se dezumfla si catelul nu mai schiopateaza. tot certand eu patrupedul infirm la un moment dat adorm. catelusu schiop se transforma brusc in pantera agila si se arunca fericit in pat langa mine. si se pune instant pe sforait. eu ma trezesc, vad aratarea neagra si paroasa de langa mine, imi dau seama cine e dar sunt prea adormita ca sa imi exercit atributiile de lupul-cel-rau. dupa vreo jumatate de ora in care transpiram amandoi, fac ochi - catelul statea cuminte cuminte nu se misca (spera sa fac eu vreo orbire brusca si selectiva probabil).. "fredi iesi afara!" fredi se uita asaaaa languros cu niste ochi de caprioara. "iesi ma afara n-auzi? cainii NU dorm in pat" - aceeasi privire de diva ranita. "fredi, iesi afara!!!!" iese shontac shontac, mai schiop decat daca ar fi avut piciorul amputat de sus. imi arunca o ultima privire "sigur nu e voie in pat?" "nu e voie" si iese demn afara. dupa 5 minute un catel entuziast si care (culmea!!) nu schiopata intra in camera "nici acum nu e voie????" "nici acum nu e voie"- catelusul schiop revine in mod misterios si pleaca resemnat afara.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:41 AM |
|