![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie mi se pare ca invatamintul romanesc e in cadere libera...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
eu sunt acum anul IV la o facultate privata.Am avut parte de toate schimbarile din invatamant de dupa revolutie,si sincer de multe ori nici profesorii nu mai stiau ce se schimba ce ramane la fel in invatamant.Cel mai aiurea a fost cand am dat bacalaoreatul -> haos total.Profesori din comisie erau preocupati de protocolul ce l-am oferit,nu de ce-i in capul elevului.
Ceea ce ma enerveaza si mai tare sunt profesorii care au pretentii materiale sau de alta natura.O colega de a mea a incercat sa-si "cumpere" un examen cu bani,dar profesorul (un libidinos,urat,scarbos)ii spune ca el nu are nevoie de banii ei ci de "altceva"Si in patru ani de facultate a avut fata nefericirea sa aibe materii cu el si a tot picat-o.Asta ce mama lui cauta in invatamant?Asta ne invata pe noi? |
|
|
<H2 style="OUTLINE-STYLE: none...May 30 2010, 10:28 AM
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 05:21 AM |
|