![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
La mine la 27 de ani au inceput sa apara semne.
Deci fetele am nevoie de sfaturi :)... Eu pt ochi folosesc NiveaQ10. Am inteles ca e f bun si Blossum=ul de la Elmiplant. Pe siteul de la Gerovital am vazut o reclama atragatoare...Ce alegem? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Eleni tztuc la tine....sa sti ca am de vreo luna crema asta de galbenele...de la Elmiplant e.Dar tare mi-e frica sa ma dau cu ea in jurul ochilor sa nu fie prea grasa mai ales ca eu ma si fardez zilnic si mi-e frica sa nu se stranga fardul.
Am mai folosit pt ochi gelul Anew de la Avon...superaiurea...parca imi strangea pilea si aveam problemele de care ti-am spus cand ma fardam. Gelul de ochi de la Vichy l-am avut pe la 25...acela a fost super.F scump dar mi-a placut mult. Alte creme antirid pt ridurile de expresie din coltul gurii...?Ceva idei...? Eu merg pe ideea ca mai bine previi decat sa repari. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:52 PM |
|