![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
La mine la 27 de ani au inceput sa apara semne.
Deci fetele am nevoie de sfaturi :)... Eu pt ochi folosesc NiveaQ10. Am inteles ca e f bun si Blossum=ul de la Elmiplant. Pe siteul de la Gerovital am vazut o reclama atragatoare...Ce alegem? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Ariana, nush ce sa zic...mai mult ca sigur fardul, daca nu e de ocalitate deosebita (adica waterproof), sunt putine sanse sa dea un aspect placut in combinatie cu crema de galbenele.A mea e facuta de Maria Treben si ieri mi s-a terminat si sotzioru' meu, nestiing marca, mi-a cumparat una facuta la sibiu...caaaahh...pute a pipi (scuze...da' n-am gasit sinonim...)
pe naturaplant am gasit la un moment dat o groaza de cremutze de oki, numa' k nu ma hotarasem ce sa cumpar...ce ti-am scris mai sus de roc, o eva o recomanda, in skimb gelul de la gerovital, de la hofigal nu am fost multumita de ele k nu hidrateaza, ala de floritene in 2006 sigur am sa-l incerc, kiar daca sunt extrem de multumita de efectul galbenelelor. la plafar mergand acum o luna, domana de acolo mi-a recomandat sa inlocuiesc clasica crema de galbenele cu o crema de ochi "Lotus".Am gasit-o si pe intenet, pe naturaplant, e parca 170.000 (30ml parca), si ma rog, o lauda ca contine o groaza de principii active.nu-ti pot da linkul k sunt in faza de "instruire" si nu reusesc sa pun un link, si ma enerveaza cumplit k nush unde sa caut indicatiile (parca la help forum)...oricum, nu reusesc si pace...poate ma destept dupa sarbatori... aaaaaa...am uitat:am de la bioderma (pentru piele sensibila, imi scapa denumirea, in ambalaj roz) cremutza contur oki...e okidoki, da' nespectaculor, drept pentru care nu am folost-o decat de 3 ori...parca nu e sufi de hidratanta. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:47 PM |
|