![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
M-AM GANDIT SA MAI SI RADEM UN PIC :D
Un nebun in pielea goala se uita in oglinda si zice: Trebuie sa-mi iau alt cur, asta s-a crapat... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Un tip intra intr-o circiuma cu ditamai strutzu' dupa el.
Chelnerita vine sa ia comanda. Tipu zice: "Un hamburger,cartofi si o coca" apoi intreaba strutzu' "Tu ce vrei?" "La fel!" zice strutzu'. > >> In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mincarea si zice: "poftiti, > >> face 28,45". Omul baga mina in buzunar si scoate din prima, fara sa > >> se uite, exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot. > >> > >> A doua zi, omul si strutzul revin la aceeasi circiuma. > >> Tipu zice: "Un hamburger,cartofi si o coca". Strutzu' - "La fel!" . > >> > >> Chestia devine rutina pina cind intr-o seara, chelnerita intreaba: > >> "Ca-ntotdeauna?" "Nu" zice tipul,"E vineri seara, asa ca vreau o > >> friptura, cartof copt, o salata si o sticla de vin." "Acelasi lucru > >> si pentru > mine" > >> adauga strutzu'. > >> In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mincarea si zice: "poftiti, > >> face 72,38". Omul baga mina in buzunar si scoate din prima, fara sa > >> se uite, exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot, la fel > ca-ntotdeauna. > >> > >> Chelnerita nu-si mai poate stapini curiozitatea. "Scuzati-ma > >> domnule,cum reusiti sa aveti intotdeauna pregatita suma exacta, > >> scotind-o din > buzunar > >> fara macar sa va uitati? "Pai," zice tipul, "acu' citiva ani faceam > curat > >> in > >> pod si am gasit o lampa veche. Cind am incercat sa o lustruiesc a > >> iesit din ea un duh si s-a oferit sa-mi indeplineasca doua dorinte. > >> Prima a fost cam > >> asa: de cite ori va trebui sa platesc pentru ceva, sa bag mina in > buzunar > >> si > >> sa gasesc acolo intotdeauna exact banii potriviti." > >> "Dar e fantastic!" zise chelnerita. "Cei mai multi oameni si-ar fi > >> dorit > > >> un > >> milion de dolari sau cine stie ce alte averi; insa dumneata vei fi > >> atit de bogat cit vei dori pentru tot restul zilelor!" > >> "E-adevarat. Fie ca e vorba de o sticla de lapte, un pachet de > >> tigari, > un > >> apartament sau un Rolls Royce, suma exacta se afla pregatita la > >> mine-n buzunar." > >> > >> "Super tare!" zice chelnerita. "Auziti, da' care-i treaba cu > strutzu'?" > >> > >> Omul trage aer in piept, ofteaza apoi lung, si zice: "A doua dorinta > >> a fost cam asa: O pasarica inalta, cu curu' mare, cu cracii lungi, si > > >> care sa fie de-acord cu tot ce spun." |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 07:17 PM |
|