![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Incepem ciclul retetelor Montignac.
Friptura de parmezan cu nuci diferite Reteta indiana: Pakoras Chutney de ardei iute Retete de slabire: La farinata postat de: kalua 2005-04-02 14:44 pe alt forum Carne tocata de vita o amestec cu oua, ceapa unduita, usturoi, sare, piper, patrunjel verde si putina linte rosie fiarta. Pun un strat de compozitie de-a lungul unei forme mai inalte. Umplutura: intr-o parte oua fierte, in cealalta telemea (feta) taiata cuburele. Imbrac umplutura cu compozitia de carne si o dau la cuptor. Intre timp pregatesc legumele: ardei, rosii, vinete, dovlecei, ciuprci, etc. Se adauga legumele in forma (pe ambele parti ale ruladei si se lasa la cuptor pana e gata. Cine vrea poate adauga niste suc de rosii. Astfel am carnea, garnitura (legumele) si se formeaza si un sos delicios. Cu salata verde. |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Multumesc, kalua!
V-am gasit si aici. Vin si eu de pe celalalt forum, am vazut ca v-ati mutat pe-aici. ardeii capia cu telemea suna asa gustosi, neaparat am sa-i incerc. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) am uitat sa precizez ca eu am inceput diorect cu faza 2, pentru ca nu aveam de dat jos decat vreo 3 kg. 2 kg s-au dus deja !!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 03:56 AM |
|