![]() |
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Topic deschis iubitorilor de papagali ce au nevoie de mai multe cunostinte.
Cu mare placere am sa impart cu voi experienta de ani de zile in cresterea acestor superbe fiinte...intrebati si am sa incerc sa va ajut cu sfaturi pe care nu le primiti nicaieri :) Sorin. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Mersi mult Sorin, desi eu eram sigura ca al meu e femela (nu tace de dimineata pana seara si il cearta pe celalalt - exact cum ar face o femeie :fluierat: - iar cel al sora-mii nici nu il baga in seama (o situatie gen : femeia taca-taca... si barbatul o ignora si citeste ziarul :hohote: ). Asta al sora-mii parca e prea linistit, sau poate mi se pare mie fiindca al meu e tot timpul agitat (e ceva de speriat, se da peste cap, urla, sare de colo colo, a ros leaganul :o, il bate pe celalalt, isi rupe penele, sta cu capul in jos mai tot timpul...zici ca-i liliac nu perus :o...)
O sa pun o poza mai clara cu celalalt sa imi spui daca e cazul sa ma ingrijorez. Mersi inca o data ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:38 PM |
|