![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Incepem ciclul retetelor Montignac.
Friptura de parmezan cu nuci diferite Reteta indiana: Pakoras Chutney de ardei iute Retete de slabire: La farinata postat de: kalua 2005-04-02 14:44 pe alt forum Carne tocata de vita o amestec cu oua, ceapa unduita, usturoi, sare, piper, patrunjel verde si putina linte rosie fiarta. Pun un strat de compozitie de-a lungul unei forme mai inalte. Umplutura: intr-o parte oua fierte, in cealalta telemea (feta) taiata cuburele. Imbrac umplutura cu compozitia de carne si o dau la cuptor. Intre timp pregatesc legumele: ardei, rosii, vinete, dovlecei, ciuprci, etc. Se adauga legumele in forma (pe ambele parti ale ruladei si se lasa la cuptor pana e gata. Cine vrea poate adauga niste suc de rosii. Astfel am carnea, garnitura (legumele) si se formeaza si un sos delicios. Cu salata verde. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Salata de piersici sau nectarine cu somon afumat : somonul se incalzeste in cuptorul preincalzit (170°C) 2-3 minute, fructele se taie felii. Se drapeaza totul pe farfurii si se stropeste/presara cu piper, ulei de masline si suc de lamaie. Simplu si bun.
Fel de decorare a unei bucati de carne prajite (pentru fiecare persoana in parte): cu partea verde de la praz care se fierbe scurt. Se clateste cu apa foarte rece si se infasoara carnea, cand e gata, cu verdele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:17 AM |
|